Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Träning

Storvinst för Hälsa & Fitness-bloggare på Guldhjärtat

När Sveriges största träningsgala gick av stapeln i helgen kammade Hälsa & Fitness bloggare hem två fina priser.

I lördags var det ännu en dags för Guldhjärtat, ett prestigefullt pris som varje år anordnas i samband med Fitnessfestivalen. Totalt delades priser ut i sju olika kategorier, och Hälsa & Fitness bloggare tog hem inte mindre än två av dem. Vi har pratat med pristagarna Sara Dahlström och Pischa Strindstedt.

Sara Dahlström, chefredaktör på Hälsa & Fitness
Årets Förebild

Varför tror du att just du vann?
– Jag skriver och pratar om träning och hälsa på ett sätt som skiljer sig från de flesta. Min blogg och mina sociala medier är fria från utseendefixering och prestationskrav, och jag försöker visa att träning kan vara kul, enkelt och lättillgängligt.

Vad betyder utmärkelsen för dig?
– Enormt mycket. Det är en fantastisk bekräftelse på att det jag gör är viktigt, och hjälper mig att fortsätta kämpa vidare trots att jag också får en del kritik från en del som tycker att jag inte är en typisk “träningsförebild”.

Annons

Hur firade du?
– Genom att dricka bubbel, dansa och slutligen köpa hem mat från Max.

Pischa Strindstedt, driver Wörkout The Center
Vinnare av Årets gruppträningsinstruktör

Varför tror du att just du vann?
Jag tror att jag vunnit för att jag är genuin till det jag gör. Jag försöker inte vara någon annan utan gillar man att träna för mig så är det detta man får, så tänker jag. Personligen älskar jag kreativa pass med lekfulla inslag och det ger jag mina deltagare tillbaka när de kör för mig. Alla blir sedda och hörda, under mitt pass är vi alla ett team.

Vad betyder utmärkelsen för dig?
– Utmärkelsen betyder enormt mycket! Det är ett kvitto på det arbetet jag gör och i och med att det är till stor del folkets röster som gett mig utmärkelsen så betyder det att människor gillar att träna för mig. Ochdet är ju precis det jag vill!

Hur firade du?
– Jag firade med bubbel och dans tills fötterna gjorde ont!

Foto: Fitnessfestivalen

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.