Hälsa & Fitness
Annons
Annons
AktuelltPlus

Antiinflammatorisk mat – vän eller fiende?

Gurkmeja, kanel, ingefära, vitlök, svartpeppar, chilipeppar och kryddnejlika används vid sjukdomstillstånd för att dämpa inflammationer.

 

Inflammationer är en naturlig process som ständigt pågår i kroppen. Förhoppningsvis är de inte speciellt aktiva, eftersom aggressiva inflammationer ger upphov till smärta och ökar risken för autoimmuna sjukdomar, typ

lock Den här artikeln är låst

Hälsa & Fitness - Plus

✓ Alla plus artiklar

19.00kr / månad

(Kan avslutas närsomhelst)

Annons

Hälsa & Fitness - Premium

✓ Alla plus artiklar
✓ Alla digitala tidningar

59.00kr / månad

(Kan avslutas närsomhelst)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.