Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Aktuellt

Missa inte oss på Allt för hälsan

massanDen 25 till 27 november går hälsomässan Allt för hälsan av stapeln – missa inte vår monter där du kommer kunna vinna fina priser, fynda tidningar, träffa våra bloggare och mycket mer.

Allt för hälsan är en del av Fit For Life Wknd, och mötespunkten för dig som är intresserad av hälsa och träning. Vi kommer självklart finnas på plats med en egen monter tillsammans med vår systertidning Yoga World. Och den vill du inte missa – för där har du inte bara möjligheten att träffa oss i redaktionen och våra bloggare, du kommer också kunna tävla om riktigt fina priser, fynda tidningar och mycket mer.

Annons

Delta i vår roliga (och jobbiga) tävling – som för tillfället är hemlig – tillsammans med en vän för att ha chansen att vinna priser från Better Bodies, Weleda och Abilica. Köp en biljett till träningskryssningen Hälsokicken så lovar vi inte bara att du kommer få massor av träningsmotivation – du kommer också få ett par skor från Salming till ett värde av hela 1 300 till 1 500 kronor på köpet.

Som om det inte var nog så kommer vi sälja tidningar till riktiga fyndpriser. Och om du är nyfiken på våra bloggare kan du komma och säga hej i montern – eller kanske lyssna på de intressanta föreläsningarna och hårda träningspassen som några av dem kommer hålla i.

Hoppas vi ses där!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.