Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Aktuellt

Sov gott med nya Kom i form

Brukar du ha svårt att somna? Eller vaknar du ofta på natten utan att kunna somna om? Missa inte det nya numret av Kom i form, som innehåller en komplett guide för bättre sömn!

De flesta har då och då problem med sömnen, något som kan leda till ångest, irritation och allmän ohälsa. Men de goda nyheterna är att det faktiskt finns knep som fungerar, och i det nya numret av Kom i form får du 116 sidor fullspäckade med tips som hjälper dig att sova bättre än någonsin.

Annons

Du hittar allt från snabba trick att ta till om du ligger sömnlös en natt till en komplett plan som hjälper dig att sova bättre på bara 14 dagar. Du får också lära dig vilka yogapositioner som kan bidra till en god natts sömn och kan testa vad det är just du behöver arbeta med för att sova bättre.

Beställ nummer 2 av Kom i Form här för att ta del av allt detta och mycket mer, eller köp den i din närmaste butik. God natt, och sov bättre än någonsin!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.