Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Psykologi

Våga visa känslor!

0442_arg_inne
Se till att få känsloutbrott då och då, din kropp kommer att tacka dig!

Har du lätt för ryta till när du känner att du blir upprörd eller arg? Bra! Att få utlopp för ilska och aggressioner är något vi alla mår bra av, och ny forskning visar även att det hjälper oss att leva längre. Upp till två år kan du förlänga ditt liv, enligt experter vid University of Jena, om du istället för att tränga undan dina känslor får utlopp för dem med jämna mellanrum. Att stänga inne negativa känslor påvekar både din fysiska och mentala hälsa negativt, och kan leda till att du drabbas av allt från depression till högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar.

Annons

 

Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.