Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Toppa sexlivet med tofu!

Toppa sexlivet med tofu!
Tofu har östrogenliknande egenskaper.

Nej, det är inte frågan om någon ny matsextrend! Tvärtom handlar det om att ta hand om kroppen, så kommer lusten på köpet. Enligt tidskriften Hormones and Behaviour kan tofu, som har östrogenliknande egenskaper och därmed kan påverka det endokrina systemet, bidra till att vi känner mer sexlust och har lättare för att bli upphetsade. Ett rent afrodisiakum alltså! Använd tofu i wokrätter eller sallader, gärna tillsammans med grönsaker som sparris, röd paprika och vitlök – också kända för att kunna boosta sexlivet lite extra.

Annons
Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.