Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Hälsa

Visst kan det vara kul att sluta röka!

Visst kan det vara kul att sluta röka!Att sluta röka är inte det lättaste, och många gånger handlar det om en press från omvärlden som innefattar hälsoråd och pekpinnar om alla faror som rökningen leder till. Sluta röka är en bok som underlättar avvänjningen, på ett kul och annorlunda sätt. Genom uppdrag, utmaningar och uppgifter fokuserar man här istället på aktiviteter och uppmuntran, istället för på skrämseltaktiken och allt det negativa med rökningen. Ta kontroll över ditt beteende genom att börja trappa ner, och var inte för hård mot dig själv. Hälsa & Fitness rekommenderar varmt boken, som du enklast köper på nicoshop.se.

Annons
 
Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.