Minirårakor à la Hannah & Amanda
Minirårakor
cirka 10 stycken
Annons
700 g potatis
2 ägg
1 1⁄2 tsk salt
1 tsk svartpeppar
smör att steka i
Till servering:
10 tsk crème fraiche
10 tsk löjrom
1 rödlök, finhackad
Skala och riv potatisen grovt och blanda med ägg, salt och svartpeppar i en bunke. Hetta upp en stekpanna med smör. Lägg i små klickar av rårakesmeten. Platta till och stek på medelvärme tills de är frasiga och har gyllenbrun färg. Lägg dem på ett hushållspapper så att fettet rinner av. Servera på en bricka med en klick crème fraiche och en klick löjrom på varje råraka. Toppa med rödlöken.
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.