Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Annika Sjöös goda glutenfria bröd

Vad sägs om en god smörgås på morgonen? Det här brödreceptet är glutenfritt och enkelt att göra.

Annons

Mandellimpa

  • 4 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 tsk havssalt
  • 6 ägg
  • 3 dl osötad mandelmjölk
  • 0,5 dl smakfri kokosolja
  • 1 dl hackad mandel som topping
  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält kokosoljan och låt svalna. Vispa äggen fluffigt.
  2. Häll i den smälta kokosoljan samt mandelmjölken och rör om.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
  4. Häll äggblandningen över de torra ingredienserna och rör om ordentligt.
  5. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten. Strö över lite hackad mandel på brödet.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min.

Receptet är hämtat ur boken Paleo 30 dagar med Annika Sjöö.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.