Vad sägs om en god smörgås på morgonen? Det här brödreceptet är glutenfritt och enkelt att göra.
Annons
Mandellimpa
- 4 dl mandelmjöl
- 0,5 dl kokosmjöl
- 2 msk fiberhusk
- 3 tsk bakpulver
- 1 tsk havssalt
- 6 ägg
- 3 dl osötad mandelmjölk
- 0,5 dl smakfri kokosolja
- 1 dl hackad mandel som topping
- Sätt ugnen på 200 grader. Smält kokosoljan och låt svalna. Vispa äggen fluffigt.
- Häll i den smälta kokosoljan samt mandelmjölken och rör om.
- Blanda alla torra ingredienser i en skål.
- Häll äggblandningen över de torra ingredienserna och rör om ordentligt.
- Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten. Strö över lite hackad mandel på brödet.
- Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min.
Receptet är hämtat ur boken Paleo 30 dagar med Annika Sjöö.