Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Fyllda portobellosvampar

Portioner: 4
Grilltid: 20 min (indirekt värme) 

Ingredienser:
♥ 8 medelstora portobellosvampar
♥ 1 stor vitlöksklyfta
♥ 1 röd chili
♥ 50 g rumsvarmt smör
♥ 1 msk hackad färsk rosmarin
♥ 1 dl riven pecorinoost
♥ 1 dygnsgammal fralla
♥ ½ tsk salt

Annons
  1. Ta bort foten på svamparna och hacka dem smått. Lägg hacket i svampens kupiga sida. Salta.
  2. Skala och finhacka vitlöken. Halvera, kärna ur och finhacka chilin. Mosa ihop smöret med vitlök, chili, rosmarin och ost. Fördela blandningen i svamparna. Smula över frallan. Salta.
  3. Gratinera på indirekt värme under lock med spjället i locket öppet 15–20 minuter, tills de har fått fin färg.
Receptet kommer från Grilla Grönt (Bonnier Fakta) av Malin Landqvist


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.