Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept

Rödbetshummus – så här gör du sommarens läckraste dippsås

Rödbetshummus
Sätt ugnen på 180 grader och ugnsbaka två stora rödbetor med lite olivolja på. Medan de är inne i ugnen mixar du en burk kikärtor (avrunna och sköljda) med saften från en citron, två vitlöksklyftor, en halv tesked paprikapulver, en halv tesked olivolja, två matskedar tahinipasta, en stor nypa salt och lite peppar. När rödbetorna är färdiga låter du dem kallna och mixar dem med kikärtorna tills du har en slät röra.

Annons

TEXT: Nicola Shubrook och Sara Dahlström FOTO: Shutterstock

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.