Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Skönhet

Svenskt smink som är snällt mot huden

0663_Palina_mineralsmink_svenskt

Annons

Mineralmakeup är populärt bland många, framförallt bland dem som har olika typer av problemhy eller känslig hud. Makeupartisten Lina Andersson tyckte att det saknades ett svenskt märke som erbjöd ett brett sortiment mineralmakeup av hög kvalitet, och grundade Palina – produkter med kraftiga pigment som också är snälla mot huden och som inte testats på djur. Säljs hos hudterapeuter och på palina.se

 
Sara Valfridsson
Hej! Jag heter Sara och jobbar med det jag brinner för – inre och yttre hälsa med allt som hör till – i magasinen Hälsa & Fitness, Yoga World och Kom i Form. Här på yogaworld.se delar jag med mig av tips för ditt (yoga)liv i form av inspirerande böcker, bra musik, tänkvärda livsvisdomar, mat och dryck som fyller dig med god energi, spännande möten och resor samt tips för din träning när du vill röra dig utanför mattan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.