Hälsa & Fitness
Annons
Annons
[Tävling Avslutad]

TÄVLING: Vinn produkter från Forever Living

TÄVLING: Rivstarta 2016 med ny energi!

Forever 1

Bädda för bra träningsresultat tidigt på året. Forever Living ger dig rätt redskap för att lyckas. Det enda du behöver göra är att svara rätt på nedanstående fråga och motivera varför just du ska vinna. Du tävlar om en riktig energikick* – tre månaders förbrukning av kosttillskottet Argi+ tillsammans med den välgörande Aloe Heat Lotion. År 2016 kan inte starta bättre!

Tävlingen pågår under november-december 2015. Totalt vinstvärde är cirka 2 081 kronor. Det enda du behöver göra är att svara på följande fråga:

Forever Living är världens största tillverkare av…

  • Ginseng
  • Aloe vera
  • Guarana

Svaret hittar du på Forever Livings hemsida: www.foreverliving.se.

Maila svaren och en motivering på max 50 ord till varför just du ska vinna Forever Livings energikick till [email protected].

Annons

ARGI+

Argi+ är ett innovativt kosttillskott som är utvecklat speciellt för dig som lever ett aktivt liv. Det innehåller aminosyran L-arginin som utgör en av byggstenarna i proteiner. Dessutom innehåller Argi+ en mix av fruktextrakt och juicepulver från blåbär, hallon, körsbär, björnbär, svarta vinbär, fläderbär, vindruvor och granatäpple tillsammans med vitamin C, D, B6, B12 och folsyra. *Vitamin C, B6 och B12 bidrar till en normal energiomsättning samt till att minska både trötthet och utmattning.

Rekommenderat utpris 630 SEK.

Mer detaljer om produkten hittar du här!

320-SEFI_ArgiPlus-2013

 

 

Aloe Heat Lotion

Efter ett hårt träningspass kan kroppen ömma och strama. Skäm bort dig själv med Aloe Heat Lotion. Det är en lugnande, mjukgörande och uppfriskande massagelotion som är perfekt för trötta muskler. Aloe Heat Lotion innehåller hudvårdande och uppfriskande ämnen som aloe vera, mentol och olja från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor. Rekommenderat utpris 191 SEK.

Klicka här för att läsa mer!

064-E_AloeHeatLotion-2013

Tävlingen är sponsrad av Forever Living.

Forever

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.