Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Uncategorized

Michael Steenhouwer – svensk Les Mills-instruktör

mills
Bild från Bodypump 100-filmen.

 

Les Mills Bodypump 25-årsjubilerar och firar sin 100:e release – hur länge har du själv varit Bodypump-instruktör?
– Jag började leda Bodypump som instruktör vid release 54, med andra ord för cirka 12 år sedan då jag var knappt 16 år fyllda.

Du har även en speciell roll i Bodypump 100 – kan du berätta mer om det?
– Jag fick förmånen att representera Team Nordic i filmningen av release 100 nere på Nya Zeeland i augusti och är en av huvudprofilerna i marknadsföringen inför lanseringen.

Annons

Hur var resan och inspelningen i Nya Zeeland?
– Helt fantastisk! Det var imponerande att se hur smidigt samarbetet mellan alla de olika agenturerna flöt på. Att få uppleva energin bland alla kollegor och den otroliga gästvänligheten från det nyzeeländska teamet. Det var helt klart intensiva dagar men också otroligt stimulerande. Jag filmade även Grit, så de första sju dagarna var det fullt fokus på just det. Sedan körde vi vidare med fem dagar för Bodypump 100. Mina dygn bestod av sova, äta, träna, haha!

Vad har du för tips till den som vill bli framgångsrik som instruktör?
– Gör det för att du älskar det, gör det för att du älskar att inspirera, gör det för att du brinner för att andra ska få sig en häftig träningsupplevelse. Brinner du så lyser det igenom, då kommer folk inspireras av din passion!

Förutom Bodypump 100 – vad står på tapeten för dig framöver?
– Just nu ligger fokuset på att lansera Bodypump 100 runt om i världen och hur vi kan maximera den upplevelsen åt klubbarna. Annars kommer mitt fokus ligga på att fortsätta utveckla mina två gym som jag driver tillsammans med min familj. Sedan har jag en massa roliga utbildningar tillsammans med Les Mills Nordic samt ett flertal roliga event att se fram emot. 2017 kommer att bli ett toppenår! Jag själv blev ju pappa till en underbar dotter i januari 2016 så det kommer bli fantastiskt att följa hennes utveckling och ge henne så mycket kärlek jag bara kan.

mills-2

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.